Omtanke !

Bauen er arkitekttur med omtanke for mennesker, samfund og miljø. Vi er dedikeret til en arkitektur, der med enkle midler skaber stærke rum, der appellerer til både følelser og sanser.  Bauen har udviklet en række projekter med særlig fokus på bæredygtige løsninger. Fælles for tegnestuens projekter er er at økologi og omsorg for miljøet skærper arkitekturens sanselige kvaliteter og bibringer merværdi til bygherrre og brugere.

Claudia Schulz er projekt- og tegnestueleder i Bauen. Claudia har omfattende erfaringsportefølje fra ansættelser på større danske tegnestuer og et solidt kendskab til alle byggeriets faser fra idegenerering til aflevering af "huset i brug". Claudia skaber med sin solide arkitektfaglighed og en lyttende personlighed tryghed på alle niveau af projektorganisationen. Claudia formår løbende at forme og planlægge processerne, så projektet når de opstillede økonomiske, tidsmæssige, funktionelle og æstetiske resultater. Claudia har modtaget egne præmieringer i konkurrencer i findland og tyskland og senest er ARWOS nomineret til Aabenrå Kommunes arkitekturpris 2013.

Frans Drewniak har fokus på idé- og projektudvikling og er administrerende direktør i Bauen. Frans har omfattende erfaringsportefølje fra bl.a 10 år som sagsarkitekt for KHR og Henning Larsen og et solidt kendskab til alle byggeriets faser. Frans har de sidste 20 år udviklet projekter fra lille til stor skala. Et speciale er pionerprojekter inden for ”integreret energidesign” hvor der er fokus på det tværfaglige samarbejde om miljø og energi fra starten af processen. Frans har modtaget egne præmieringer i flere konkurrencer både i ind- og udland og medvirker desuden som fagdommer for Arkitektforeningen. Frans er desuden studielektor på KADK hvor han leder en kandidatuddannelsen; Bosætning, Økologi & Tektonik (Settlement, Ecology & Tectonics) på Institut for Bygningskunst og Teknologi

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now