Forsyningsselskabet Arwos - Mellemrum og forpladser

I udviklingen af Arwos Landsby var det afgørende at skabe et sted hvor mennesker, biler og lastbiler kan bevæge sig rundt uden at forstyrre hinanden. Personalet skal trygt kunne bevæge sig fra en ene ende af landsbyen til den anden. Derfor er der indtænkt gangforløb, mellemrum og forpladser som nedskalerer den store skala. Der er etableret sidemuligheder og planlagte grønne nedslag i form af plantebede og begrønnede facader. Belægninger skifter mellem asfalt, fliser, grus og græs hvilket indikerer funktion og er med til at lede gående såvel som kørende gennem landsbyen. For at afvande de store belagte arealer har Arwos taget initiativ til et omfattende LAR system som dækker hele landsbyen. Systemet falder smukt ind i landskabet og kan bruges som eksempel i formidlingsøjemed.

Bygherre

Forsyningsselskabet Arwos

 

Kontakt

Arkitekt maa. Claudia Schulz

claudia@bauen.dk

 

©

Alle faser fra udvikling til udførelse

Fridbjørg Arkitekter ved

assosieret partner Claudia Schulz

Detailprojektering AART

 

Foto © Bauen

 

Foto © Bauen