Tilbygning til læsserampe med klimaskærm i glasfiberkomposit

Den nye tilbygning til sorteringshallen er blevet etableret for at kunne modtage større mængder lette fraktioner. Udfordringen med den lille tilbygning var at addere et nyt volumen til en både materialemæssig og funktionel helstøbt bygning. Der er valgt en kubeform med en konstruktion af tømmer og en facadebeklædning af fiberkomposit. Fiberbeklædningen er valgt udfra sin translucente egenskab, sin stærke materialekaraktér og sit meget enkle og stringente udtryk. Her kommer fiberkompositen til sin ret fordi den somuisoleret hal kan udnytte de translucente egenskaber fuldt ud.

Bygherre

Forsyningsselskabet Arwos

 

Kontakt

Arkitekt maa. Frans Drewniak

frans@bauen.dk

 

©

Frans Drewniak

Claudia Schulz

Louise Dedenroth Høj

 

Foto © Bauen